Vi anbefaler på Samsø

www.visitsamsoe.dk

Der er masser af inspiration at finde på Samsøs officielle turist-hjemmeside. www.visitsamsoe.dk

Her finder du de gode spisesteder samt catering. Visit Samsø kan også kontaktes på tlf. +45 86 59 00 05

Indkøbsmuligheder / shopping

Fra Dansebjerg er der ca. 2 km til SuperBrugsen, Netto og de andre butikker i Tranebjerg men også 2 km til Brugsen i Ballen, hvor du bl.a. også finder Ballen Fisk. Har du lyst til at shoppe, er der også mange fine butikker i Ballen.
Rundt om på øen er der masser af gode steder med salg af øens råvarer fra Langemarksgård Staldbutik til Torup Oste samt økologiske grøntsager i Alstrup.

Spisested tættest på Dansebjerg

Det nærmeste spisested tættest på Dansebjerg er Brundby Hotel, hvor der foruden lækker mad også er gode koncerter i løbet af året, så tjek hotellets hjemmeside www.brundby-hotel.dk

Spisesteder

Vil I spise tæt på Dansebjerg, kan I desuden tage til Ballen, hvor I finder Restaurant Skipperly, Ballen Badehotel, Restaurant SAK og Hotel Strandlyst, der laver lækker mad. Tjek åbningstider udenfor sæsonen.

Seværdigheder / aktiviteter

Golfbanen på Samsø, se hjemmesiden http://www.samsoegolfklub.dk/ har en smuk beliggenhed langs kysten nord for Ballen. Museerne er et kapitel for sig, så check dem ud, du får masser af spændende viden om dejlige Samsø.
Langør er hyggelig og i den grad et besøg værd, Hvis røgeriet er åbent, er det også et bud på en frokosttur. Ligesom Vadstrup 1771 er et godt bud på en udflugt, hvor galleriet kan besøges. Der er desuden gode shoppingmuligheder i bl.a. Ballen og Tranebjerg. Nordøen kan anbefales i al slags vejr med Nordby Bakker, Langdalen, Labyrinten. Den fine, billedskønne landsby Nordby med sit gadekær skal opleves. Her kan også købes kunsthåndværk, eller kig forbi og få en is og en kop kaffe.Sælvig-bugten har øens bedste strande, og også stranden i Ballen er populær på en sommerdag. Samsø er ideel til cykelture, så tag cyklen med hjemmefra eller lej den på øen. På www.visitsamsoe.dk kan du desuden læse meget mere om museerne og de kulturelle tilbud, som øen byder på. Der er nok at opleve!

Hvad sker der på Samsø?

Her finder du en kalender over alle begivenheder, store som små, på Samsø:

www.kultunaut.dk

 

På Samsøpostens hjemmeside kan du også få masser af nyheder og inspiration:
www.samsoe.dk

Dansebjerg