Sådan bor du på Dansebjerg

Her får du et indblik i indretningen og værelserne på Dansebjerg. Bemærk at fotograf er på vej - billederne er midlertidige, men giver alligevel et godt indtryk af det nye Dansebjerg.

6 værelser på 1. etage

På førstesalen er der 6 værelser og 2 fælles badeværelser med bruseniche og et dobbeltværelse har eget badeværelse. Desuden har førstesalen en stor sydvendt balkon. Alle 3 sydvendte dobbeltværelser har udgang til balkonen, og her kan gæsterne nyde den fabelagtige udsigt over det meste af Samsø, markerne og havet. Alt er indrettet som et gammelt badehotel, der emmer af sol og sommer.

Stuerne på Dansebjerg

I stueetagen er der entré og toilet samt 3 stuer, der består af pejsestue med hyggelig passiar-karnap og et stort køkken/alrum med nyt landkøkken og langbord med plads til 24 gæster. Der er også en flot udestue med kurvemøbler, hvorfra gæsterne kan kigge ud af det store vinduesparti eller gå ud på terrassen og nyde haven og dens gamle vinstokke.

Underetagens 3 værelser

Underetagen har vi endnu ingen billeder af, da 3 dobbelt-værelser (et af dem med plads til 4 personer) er under ombygning i badehotel-stil. Men fotografen er på vej. Det ene værelse kan være et familierum. Der kan i alt bo 8 personer i underetagen, som kan tillejes, hvis I er flere overnattende gæster. Et nyt, lækkert badeværelse er der også til underetagens gæster.

Det store, flotte loftsrum

Den øverste etage kan benyttes til mange ting. Her finder du et stort, lyst, åbent rum med højt til loftet med fritliggende bjælker til kip, og her kan f.eks. alle børnene sove på medbragte madrasser, så de har deres eget rum at boltre sig i. Eller rummet kan benyttes til en workshop, gruppearbejde eller andet. Fotografen er på vej.