Fester – bryllup, fødselsdag, større sammenkomster

Begivenheder

Bryllup og andre fester

Måske vil du gerne holde en hyggelig familiefest. Da huset ikke er skabt til de kæmpestore fester, er der naturligvis en begrænsning på antallet af gæster. Ring og forhør dig om netop dit arrangement. Det være sig et bryllup, en rund fødselsdag for storfamilien, et sølvbryllup, guldbryllup eller blot en reunion for gamle venner.

Her kan Dansetten, den store dansehal, der ligger lige op til Dansebjergdanne rammerne om den perfekte fest. 24 gæster kan sove i villaens mange værelserog der er også plads til børnene og de unge i det store fællesrum med dertil hørende madrasser (dyner og linned medbringes selv til de overnattende børn/unge i fællesrummet). 

Adskillige muligheder

Dansetten

Dansetten har et stort te-køkken og toiletterNår du har aftalt nærmere med Dansebjergs bookingteam, kan Carsten Hansen derefter kontaktes på tlf. 30 47 88 61. Han kan sørge for alt til festen, såsom borde, stole, service etc. 

Der er desuden masser af restauranter og kokke på Samsø, der vil stå på hænder og gå gennem ild og vand for at sikre dig den helt rigtige fest. Se www.visitsamsoe.dk Udsigten, rammerne, det perfekte lokaler har vi, så du skal blot vælge de interessenter, du ønsker, ud fra Samsø mangfoldige tilbud.