Spørgsmål – Find svaret

Kan vi få maden lavet for os på Dansebjerg?

Alt kan lade sig gøre. Vi har et samarbejde med en kok, som gerne vil lave morgenmad, brunch, frokost og aftensmad til jer. Han kender Dansebjerg og vil gerne mod betaling være behjælpelig med al catering.Kontakt Lea og Daniel Hesseldal-Haines hesseldal.haines@gmail.com eller send gerne via SMS eller ring på mobil: +45 71 85 43 82.   Du kan også checke Visitsamsoe.dk og lave aftaler med restauratører/kokke hjemmefra.

Kan vi selv medbringe linned og håndklæder?

I må gerne selv tage håndklæder og sengetøj med. Der forefindes dog også dyner og hovedpuder til alle 24 gæster på Dansebjerg. Der er mulighed for at leje en linnedpakke til alle gæster. Linnedpakken består af 1 badehåndklæde, 1 almindeligt håndklæde, 1 morgenkåbe og 1 sæt sengelinned.

Må vi medbringe kæledyr?

Nej, kæledyr må ikke medbringes på Dansebjerg.

Kan andre leje Dansebjerg samtidig med os?

Nej, I lejer altid Dansebjerg alene, og I tilvælger ekstraværelser i underetagen og Dansetten. Tilvælger I ikke disse ekstra faciliteter, låses de af. Der er ikke andre, der bruger stedet, mens I er der.

Skal vi betale for slutrengøring?

Selvom I er gode til selv at gøre rent, så er der ingen vej udenom at betale for slutrengøring. Vi har ens vilkår for alle, og slutrengøring mod betaling foretaget af vores topprofessionelle rengøringsfolk er obligatorisk, og den er til glæde både for jer og for de gæster, der kommer efter jer. I skal bare efterlade stedet ryddeligt og pænt, tage sengetøjet af, folde det og lægge det i en bunke i køkkenet. Affald i container v. p-plads og pantflasker i poser i køkkenet.

Kan vi ringe til nogen med spørgsmål, mens vi er på Dansebjerg?

Ja, vi har altid en hotline åben , så vi kan være jer behjælpelig. Der er også et værtspar og en vicevært på Samsø, som gerne træder til, hvis det ønskes.

Hvor får vi nøglen?

Når vi kender jeres ankomsttidspunkt, som I meddeler os via mail, vil  en repræsentant for huset aftale modtagelse med jer på Dansebjerg. Se i øvrigt Handelsbetingelser nederst på siden.

Hvor mange må vi bo på Dansebjerg?

I kan bo 24 voksne – nemlig lige så mange, som der er senge til. Der er 6 dobbeltværelser på 1. sal, der er 2 dobbeltsenge på loftsrum, 3 dobbeltværelser i underetagen, hvor der i det ene værelse er plads til 4 (med lukket dør imellem, der kan åbnes). I må gerne tage weekendsenge med til små børn og madrasser med til større børn/unge. Men antal gæster, som I oplyser os, skal passe til antal sengepladser plus evt. børn/unge.

Hvor mange kan vi lave mad til på Dansebjerg?

Der er kuverter/service til 28 personer i hovedhuset. Der er også alt ønskeligt i gryder/pander/skåle og fade, elektriske køkkenmaskiner. Altså alt til madlavning – undtagen ingredienserne. Alt er fra firmaet Bent Brandt og i solidt og god kvalitet, og det tælles op før og efter opholdet. Hvis I ønsker at holde en større fest i Dansetten, skal I ud og leje udstyr, men det kan sagtens klares på Samsø.

Vi vil gerne holde fest i Dansetten. Hvor henvender vi os for at få alt ordnet alt til festen?

Ring og hør Bjarne Hansen på tlf. 30 47 88 61, han er vant til at levere alt til festerne i Dansetten, lige til døren. Dansebjerg råder ikke over service, festborde og -stole, men alt kan rekvireres hos Bjarne Hansen. Også fadølsanlæg. Til særdeles rimelige priser. Derudover kan ideer til catering/udstyr fås via hjemmesiden https://www.visitsamsoe.dk/

Hvornår på dagen kan vi komme ind på Dansebjerg og hvornår skal vi være ude igen?

Der er check-in efter kl. 15 og check-out senest kl. 11. Reglen kan dog fraviges, så ring og hør nærmere.

Skal vi selv medbringe håndklæder?

Det må I gerne, medmindre I har bestilt linnedpakken. Der er håndklæde og badehåndklæde inkluderet i hver linnedpakke.

I hvilke tilfælde får vi IKKE depositum helt tilbage?

Hvis I desværre ødelægger noget, eller der skal gøres ekstra rent eller ryddes op på udendørsarealer. Det vurderer vores personale fra gang til gang.

Kan vi holde fest/workshop i Dansetten uden at leje Dansebjerg?

Som udgangspunkt ikke. Der kan dog laves særaftale med bookingen. Det afhænger helt af tidspunktet, og om Dansebjerg er lejet ud til anden side. Men ring altid og hør nærmere.

Hvad gør vi, hvis der opstår en akut situation, f.eks. strømmen går?

Så har vi naturligvis en vicevært, som bor på øen, og som kommer springende for at hjælpe. Se kontaktinfo nederst på siden under nødtelefon.

Hvad gør vi, hvis vi kommer til at ødelægge noget?

Læg en seddel til vores rengøringspersonale om det, der er ødelagt og din kontaktinformation og send samtidig en mail til info@dansebjerg.dk  Så vender vi tilbage. Jeres depositum bliver fratrukket værdien af det ødelagte.

Skal vi betale for el, vand og varme?

Ja. El, vand, varme er IKKE inkluderet i prisen. Det læses af v. ankomst og afgang af vores medarbejder. Vær opmærksom på, at pejsen frit kan bruges til opvarmning. Se i øvrigt Handelsbetingelser nederst på siden.

Er Dansebjerg handicapvenligt?

Alle er så velkomne. Desværre ligger alle værelser i overetage og underetage, og der er ingen elevator. Der forefindes heller ikke handicaptoilet.

Er der kaffemaskine?

Ja, den gode, gamle slags til filterkaffe. Ikke Nespresso. Ejheller er der mælkeskummer.

Findes der yogamåtter og tæpper i Dansetten?

Dem skal du selv medbringe.

Må der bo ekstra gæster i telte, på madrasser i stuen eller i Dansetten?
Nej. Det er ikke tilladt. Kun det antal – op til 24 gæster plus evt. børn/unge i overetagen/ i weekendsenge – er tilladt på Dansebjerg.
Er den oplyste pris inklusive moms?

Ja, lejeprisen, der bliver oplyst er inklusive moms.

Hvad gør vi med affald / pantflasker / øldåser?

Affald kommes i skraldespand ved parkeringsplads inden afrejse. Alt pant / flasker til genbrug kan efterlades i poser i køkkenet, så tager rengøringspersonalet sig af det.

Er der Wifi på Dansebjerg?

Ja, der er. Password finder du på Dansebjerg.

Kan vi grille på Dansebjerg?

Dansebjerg har to kuglegrill – I skal selv indkøbe kul. Der henstilles til forsigtighed ved brug af grill og ild udendørs. Grillen må ikke stå i havestuen.

Er der havemøbler på Dansebjerg?

Ja, der er udendørs havemøbler – og stole fra spisestuen må gerne benyttes udenfor også.

Er det besværligt at holde fest i Dansetten?

Nej, slet ikke. Der er holdt rigtigt mange fester i Dansetten, og en lokal festleverandør på Samsø sørger simpelthen for alt det, du har brug for, når du vil holde en god fest. Han leverer til døren, og henter igen – du skal bare formulere, hvad du behøver. Se info ovenfor vedr. fest i Dansetten, her finder du alle kontaktoplysninger.