Om Dansebjerg

Dansebjerg er stedet, hvor kreativitet og samvær kan udfoldes i ro og overvældende smukke omgivelser. Dansebjerg er det perfekte sted til at søge fred og ro, arbejde koncentreret, idé-udvikle, fordybe sig i skabelsen af f.eks. musik, litteratur eller andre former for kreativ og erhvervsmæssig udfoldelse, der kræver koncentration og et afbræk fra hverdagen.

Det er også stedet, hvor gæsterne og familien kan samles og tilbringe en hyggelig stund sammen på helt egne præmisser. Festen kan holdes i "Dansetten", og der er god plads til 22 overnattende gæster.

På toppen af dejlige Samsø

Dansebjerg

Du tror, du har set det hele. Men du har ikke set Dansebjerg. Du kommer kørende op ad en lang, bakket allé, og der, på toppen af dejlige Samsø, ligger det legendariske Dansebjerg. En kæmpemæssig villa, med en utrolig historie.

Dansebjerg giver associationer til Italien og Sydfrankrig med sine vinstokke, sine store smukke rum og sin ubeskrivelige panoramaudsigt med marker og hav, så langt øjet orker at række. 

Unik placering

3 Kilometer fra stranden

Dansebjergs har fået sin unikke placering på den store skovhøj. Her, kun 3 kilometer fra stranden, får du det allerbedste vue udover Samsøs kuperede landskab og omgivende kyst. Her stilles blikket på uendeligt og sjælen får ro, og du vil straks føle dig hjemme.

Villaens smagfulde indretning er tænkt ned i hver en detalje, og vingesuset fra Dansebjergs historie mærker du, fra det øjeblik du smider din rejsetaske i et af de mange, flotte,nyrenoverede værelser på førstesalen eller i underetagen.

Fantastisk udsigt

Find roen og energien

Du får måske en kop te i pejsesalen og kigger på udsigten fra alle vinduer, eller du slænger dig i den stilfulde udestue, hvor udsigten rammer dig fra nye vinkler. Eller du sidder ved langbordet i det store, nye, rummelige landkøkken og nyder en dejlig middag med friske råvarer fra Samsøs bedste leverandører – eller kokke. Eller du træder ud af dit værelse på førstesalen og går direkte ud på den store udsigtsterrasse, hvorfra du kan se havet, markerne og Sjælland.

På Dansebjerg finder du kreativiteten, roen, energien og overskuddet igen. Det er et fristed helt uden sammenligning. Det skal opleves, og så vil du komme tilbage år efter år.